Surrningar

Spännband

Visa information

Välj ett spännband från Arno-Remmen när du ska surra gods på din släpkärra! Vi tillverkar och lagerför de vanligast förekommande spännbanden på marknaden och har surrningar för både proffs och hobbyanvändare. Med hjälp av CAD-teknik ger vi dina spännband ett personligt utseende genom att väva in eller trycka din logga på bandet. Eftersom vi tillverkar banden i vår egen fabrik i Kristinehamn kan vi garantera korta ledtider och hög flexibilitet. Kontakta oss idag för mer information!

Maskinsurrningar

Visa information

Maskinsurrningar och produkter som tål lite tuffare uppgifter och tyngre gods! Kraftiga spännband, kätting och kättingspännare - alla är de naturligtvis säkerhetstestade och håller riktigt hög kvalitet. Säkerheten är något vi aldrig tummar på! Behöver du en specialsurrning, har du frågor om vårt sortiment eller vill ha en offert? Kontakta oss så berättar vi mer.

Invändiga surrningar

Visa information

Invändiga surrningar för användning i lastbilsskåp. Spännbanden har E-fäste (skenkrok) som passar i skenorna på lastbilsskåpets insida. De invändiga surrningarna används för att förhindra att godset förflyttar sig i lastbilsskåpet under transport. Behöver du någon annan sort surrning? Ta en titt på våra andra spännband, eller kontakta oss med din förfrågan.