25 mm Spännband 2-delat svart25 mm Spännband 2-delat svart

Svart spännband 800 kg

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori: Taggar: , , , , , , , ,

Spännbandstyp
2-delat, krok Ändlöst
Längd
2 m 3 m 4 m 5 m 7,5 m 10 m
Clear selection
Nollställ

Är det något mer vi behöver veta om din offertförfrågan?

Svart spännband 800 kg är ett lättanvänt och smidigt standardspännband som passar lika bra att ha liggande i bilen eller släpkärran som i husbilen eller husvagnen. Om du vill sälja spännbanden vidare i butik går det att få dem styckförpackade i exemplevis påse. Läs mer

Svart spännband 800 kg är ett lättanvänt och smidigt standardspännband som passar lika bra att ha liggande i bilen eller släpkärran som i husbilen eller husvagnen. Om du vill sälja spännbanden vidare i butik går det att få dem styckförpackade i exemplevis påse. Dessutom går förpackningen att få med egen profil, såväl som i standardutförande. Förutom påsförpackning kan vi erbjuda en rad andra förpackningslösningar för svart spännband 800 kg. Exempelvis krympplastning med egen etikett. Kontakta oss för mer info om vad vi kan erbjuda för lösningar som passar just ditt företag.

2-delad i längd 0,5 + 4,5 m är lagervara och dessa kan vi skicka för omgående leverans. Dessa spännband ligger packade i handtagspåse och är försedd med streckkod. Mer info om våra spännband i påse hittar du HÄR.

Bredd: 25 mm
Längd: 2-10 m (andra längder kan offereras, kontakta oss för mer info)
Utförande: 2-delad eller ändlös. Svart polyesterband med gulkromaterad spännare. 2-delad har gulkromaterade dubbelkrokar i ändarna på banden.
Brottstyrka: 800 kg
Märkning: LC 400 daN
Standard: EN 12195-2

Du får aldrig använda spännband för lyft!

Visa mindre