Spännremmar & Spännband med egen text

Arno-Remmen är experter på personliga spännremmar och spännband med egen text eller logo invävt i bandet! Du kan få dina remmar i precis det utförande som passar dig med text eller logo i upp till 3 färger. Våra remmar med text eller logo finns i 18 och 25 mm bredd. Du bestämmer själv vilka längder du... Läs mer

Arno-Remmen är experter på personliga spännremmar och spännband med egen text eller logo invävt i bandet! Du kan få dina remmar i precis det utförande som passar dig med text eller logo i upp till 3 färger. Våra remmar med text eller logo finns i 18 och 25 mm bredd. Du bestämmer själv vilka längder du vill ha, även om standard brukar variera från 30 cm upp till 10 m.

Vi väver alla spännremmar och spännband med text eller logo på beställning. Sedan kapar vi dem i rätt längd och syr på spännen och spännare enligt kundens önskemål. Våra Arno-spännen finns i blankt, svart, grönt eller rostfritt utförande. Du kan även välja gjutna kamlås i zink. Vill du få ut lite extra av din rem väljer du till en extra kabelslejf för att få en kabelrem. Den kan sedan monteras fast på exempelvis ett kablage och hänger kvar även när kabeln är utrullad. Vi kan även erbjuda andra tillval, exempelvis snedkapad ände, rullning och packning.

Vi tillverkar spännremmarna med text och logo i vår egen fabrik i Kristinehamn, vilket ger korta ledtider med bästa koll på kvaliteten. Samtidigt kan vi vara mycket flexibla gällande dina önskemål. Har du frågor om våra produkter? Tveka inte att kontakta oss!

Visa mindre