50 mm Spännband 2-delat orange50 mm Spännband 2-delat orange

Spännband 4 ton

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , Taggar: , , , , , , ,

Spännbandstyp
2-delat, krok Ändlöst
Längd
2 m 3 m 4 m 5 m 7,5 m 10 m
Clear selection
Nollställ

Är det något mer vi behöver veta om din offertförfrågan?

Spännband 4 ton är ett robust och mångsidigt spännband med ergonomiskt gummigrepp. Ett standardspännband som passar perfekt till lastbilen, men även till bygg och industri. Vid köp över 500 m ingår eget tryck på bandet, exempelvis företagsnamn, webbadress eller slogan. Ange i kommentarsrutan vad du vill att det ska stå på bandet. Läs mer

Spännband 4 ton är ett robust och mångsidigt spännband med ergonomiskt gummigrepp. Ett standardspännband som passar perfekt till lastbilen, men även till bygg och industri. Vid köp över 500 m ingår eget tryck på bandet, exempelvis företagsnamn, webbadress eller slogan. Ange i kommentarsrutan vad du vill att det ska stå på bandet. Du kan få spännband 4 ton packade i påse för enkel butiksförsäljning. Påsen kan också användas som förvaring när spännbanden inte är i bruk. Dessutom kan du få din egen förteagsprofil tryckt på påse eller etikett. Kontakta oss för mer info om  vilka förpackningsalternativ vi kan erbjuda.

Bredd: 50 mm
Längd: 2-10 m (vi kan offerera andra längder på förfrågan. Kontakta oss för mer info)
Utförande: 2-delad eller ändlös. Orange polyesterband med gulkromaterad spännare med gummigrepp. 2-delad har gulkromaterade dubbelkrokar i ändarna på banden.
Brottstyrka: 4 ton
Surrningstyrka: 8 ton
Märkning: LC 1600 daN
Standard: EN 12195-2

Du får aldrig använda spännbanden till lyft!

Visa mindre