Om oss

Vårt Kvalitetsarbete

För att alltid kunna erbjuda högsta möjliga kvalitet har vi valt att certifiera oss enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015. Vi utför årligen en extern revision som försäkrar att vi lever upp till gällande lagar och myndighetskrav, men också att vi arbetar med ständiga förbättringar inom organisationen.

För att säkerställa att produkterna vi tillverkar håller rätt kvalité har vi investerat i testutrustning för att själva kunna mäta brottstyrka och surrningsstyrka på våra produkter. Under hösten 2019 tillkom även en saltkammare för att testa metalldetaljernas motståndskraft mot korrosion. På detta vis kan vi både utföra självkontroller, såväl som kontrollera att våra egna leverantörer håller vad de lovar.

Sedan nästan 30 år tillbaka har vi regelbundet levererat produkter till företag inom fordonsindustrin, både mot lastvagnar och personbilar. Inom dessa segment har vi upplevt stora volymökningar på senare år. I och med det har även vårt eget kvalitetsarbete intensifierats för att kunna leva upp till de högt ställda kraven som dessa branscher ställer på sina leverantörer. Naturligtvis får det även positiva effekter på hela verksamheten när medvetenheten höjs och arbetsflödet sätts under lupp. På så vis har vi kunnat implementera bättre arbetsflöden och tätare kontroller som i förlängningen ger högre kvalité och leveranssäkerhet. Detta förbättringsarbete är något som är ständigt närvarande i vår dagliga verksamhet och vi strävar alltid efter att göra bättre ifrån oss.

ISO 9001 & 14001 certifikat
Certifikat ISO 9001 & 14001
Verksamhetspolicy
Verksamhetspolicy