Spännband

Välj ett spännband från Arno-Remmen när du ska surra gods på din släpkärra! Vi tillverkar och lagerför de vanligast förekommande spännbanden på marknaden och har surrningar för både proffs och hobbyanvändare. Hos oss hittar du spännband för många användningsområden: vita spännband med rostfria spännar... Läs mer

Välj ett spännband från Arno-Remmen när du ska surra gods på din släpkärra! Vi tillverkar och lagerför de vanligast förekommande spännbanden på marknaden och har surrningar för både proffs och hobbyanvändare. Hos oss hittar du spännband för många användningsområden: vita spännband med rostfria spännare till båt, med automatisk upprullning som inte trasslar, spännband med invävd text eller logga som marknadsför ditt företag eller helt svarta till ljud, ljus och scen. De flesta av våra surrningar går att få både i de två standardutförandena, 2-delat med krok eller ändlöst, men även med specialbeslag eller sydda öglor. Du som är ute efter en billig standardsurrning kommer gilla vårt lagerförda sortiment. Dessa finns alltid på hyllan och kan skickas direkt!

Med hjälp av CAD-teknik ger vi dina spännband ett personligt utseende genom att väva in din egen text eller logo i bandet. Eftersom vi tillverkar dem i vår egen fabrik i Kristinehamn kan vi garantera korta ledtider och hög flexibilitet. De bredare surrningarna kan vi erbjuda med tryckt text eller logo.  Kontakta oss idag för mer information!

Visa mindre