Angående inloggning

Vi har fått en del frågor gällande inloggningen på den nya hemsidan och vill därför passa på att förtydliga ett par saker:

  • Om man haft en inloggning på vår gamla hemsida så måste vi tyvärr meddela att denna inte längre är giltig. Om du vill ha ett användarkonto på vår nya hemsida så behöver du registrera dig på nytt. Det går också bra att skicka in offertförfrågningar utan att ha ett registrerat konto. Skillnaden blir då att du måste fylla i dina uppgifter på nytt varje gång du skickar in en förfrågan.
  • Att vara befintlig kund och att ha ett användarkonto på hemsidan är inte samma sak. Du kan vara befintlig kund utan att ha något användarkonto på hemsidan. Vi flyttar aldrig över några privata uppgifter från ditt användarkonto till vårt affärssystem, eller vice versa, utan din tillåtelse. Kontot på hemsidan är helt frivilligt och används bara för att du själv ska kunna få en enkel översikt över vilka produkter du skickat in förfrågan på. Kund blir du först när du gör ett köp hos oss. Uppgifterna som vi registrerar om dig och ditt företag när du blir kund används endast i syfte att hantera din order och för att ge dig bästa möjliga service. Det kan också vara juridiskt motiverat för oss att spara vissa uppgifter, till exempel för att uppfylla lagkrav eller garantiåtaganden. Du kan läsa mer om vår hantering av personuppgifter här.

Vi hoppas att den här nya hemsidan kommer innebära en positiv förändring över tid, men framförallt underlätta för dig att hitta information om oss och våra produkter. Om du stöter på problem eller fel på hemsidan skulle vi vara mycket tacksama om du kontaktar oss så ska vi försöka lösa det så snart vi bara kan.

Tack för din tid,
Team Arno

Senaste nyheterna

Arkiv